Arnold Corstanje

Leuk dat jullie even op onze site komen kijken, ik ben dus Arnold 55 jaar jong tijdens de run en in het gelukkige bezit van een lieve vrouw, van twee zonen, een mooie schoondochter en stiefdochter, twee heerlijke kleindochters en een prachtige kleinzoon die het leven met zijn allen vrolijk voor me maken.

 

Waarom doe ik mee? Ik denk dat iedereen in zijn familie of naaste omgeving wel te maken heeft of heeft gehad met de ziekte kanker, helaas ook ik van heel dichtbij.

De laatste Roparun in 2019 was de zestiende keer dat ik deelnam en zal de volgende Roparun met een net zoveel enthousiasme deelnemen als de voorgaande jaren aan deze geweldige happening vanuit Landgraaf met het rondje Nederland omdat het Corona virus helaas nog steeds roet in het eten gooit maar desalniettemin gaan we er weer voor.
Je kunt wel zeggen dat ook ik al jaren besmet ben met het Roparunvirus.

Dit jaar weer met ons gezellige en geweldige team Fighters Against Cancer, met enthousiaste mensen die zich stuk voor stuk inzetten voor het goede doel en waar we zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen voor de zieke medemens!