Koen Corstanje


Hallo allemaal!
Mijn naam is Koen Corstanje en ga voor de 8e keer mee met de Roparun. Dit jaar voor het eerst als teamcaptain nadat ik in de vorige edities vaak als chauffeur mee ben geweest. Tevens heb ik de Roparun één keer gelopen, maar omdat ik dat wel een heel eind vond doe ik dat maar niet meer ;-).

De doelen die de Roparun steunt zijn fantastisch. Eindelijk is een doel waarbij geld niet naar onderzoek gaat, maar echt naar de patiënt. Dit is ook noodzakelijk. Mensen die de diagnose kanker krijgen komen in een keer in veel onzekerheid terecht. Wat staat je te wachten tijdens je behandeltraject? Slaat dit traject wel aan? Alle goede doelen die de Roparun steunt nemen die zorgen even weg.

Helaas heb ik zelf ook van dichtbij dierbare verloren aan deze ziekte. In 2016 overleed mijn moeder veel te jong aan eierstokkanker en zijn mijn beide oma’s aan deze verschrikkelijke ziekte overleden. Dit zal dan ook altijd mijn grootste motivatie blijven om mij in te blijven zetten voor de Roparun zodat er geld in gezameld blijf worden voor mensen met kanker.