Koen Corstanje

Ik ben Koen Corstanje en zal tijdens de Roparun in 2021 28 jaar oud zijn. Ik ben getrouwd met Thirza en heb twee prachtige dochters. Ik ben werkzaam bij de Laurenburg, onderdeel van Zonnehuisgroep Vlaardingen. Tevens ben ik vrijwilliger bij Stichting Ambulancewens Nederland.

In 2021 ga ik helaas niet mee met de Roparun. Wel zal ik aan het team verbonden zijn door het bijhouden van de sociale media en website. Aan Roparunervaring zelf heb ik geen gebrek. Ik ben zelf 8 keer mee geweest met de Roparun; 7 keer als chauffeur en 1 keer als loper. Dit jaar gaat mijn vrouw voor het eerst mee, ook heel leuk natuurlijk!

Mijn grootste motivaties zijn het overlijden aan deze slopende ziekte van mijn moeder en oma.
Mijn moeder overleed op 22 augustus 2016. Na zeven jaar vechten tegen de kloteziekte kanker verloor zij helaas het gevecht. Ze mocht helaas niet ouder worden dan 51 jaar.

Op 29 juni 2018 verloor ik mijn laatste oma. We zagen haar in twee weken van fitte vrouw aftakelen door lymfeklierkanker. Ze mocht net geen 80 jaar worden.

Wij gaan voor een zo hoog mogelijke opbrengst en we hopen natuurlijk dat iedereen daarbij wilt helpen! Dus weet u een sponsor of bent u een sponsor? Laat het dan zeker even weten aan ons en help de zieke medemens! Het is zo belangrijk dat geld niet alleen naar onderzoek gaat, maar dat ook de patiƫnt en zijn of haar familie even de ziekte kunnen vergeten door de vele goede doelen die de Roparun steunt.

Tot op de Binnenrotte!
Groet Koen