Terugblik Roparun 2017 door teamcaptain Arnold

Na vele maanden van voorbereiden zijn we op vrijdag 2 juni op weg gegaan voor de 26e Roparun richting Parijs. Na een heerlijke maaltijd in een klein maar o zo gezellig restaurantje en een overnachting in het hotel zijn we ’s morgens rond negen uur naar het startterrein vertrokken.

Hier deed zich direct het eerste “kleine” probleem voor, een jerrycan met benzine was gaan lekken waardoor sommige kleding onder de benzine zat wat best wel de nodige acties vereist om het weer een beetje schoon te krijgen, maar ook dit is weer gelukt.

Na het inruimen van de vrachtwagen en het maken van een team foto zijn we om half één gestart met de run, Kevin was dit jaar de startloper waarna direct een run-bike-run van acht kilometer volgde.
Onderweg hebben we de eerste avond wat regen gehad maar over het algemeen hebben we gedurende de loop niet te klagen gehad over het weer.

Helaas hebben we tweemaal een uurtje stilgestaan omdat we de eerste keer een fietser kwijt waren, die na een kleine stop verkeerd was gereden en hij bij een checkpoint was aanbeland 12 kilometer verder op. De tweede stop was iets veel minder omdat één van de loopsters werd afgevoerd met een ambulance naar het Ikazia ziekenhuis nadat zij onwel was geworden. Gelukkig viel het allemaal mee en kan onze loopsters zich bij het Daniel de Hoed kliniek zich weer ons aansluiten waardoor we met zijn ALLEN de finish hebben bereikt na 50 uur bikkelen.

Als leuke bijkomstigheid is dat ons team gedurende de Roparun is gevolgd door SBS6 en we zodoende een goede indruk en reclame hebben kunnen maken voor zowel de Roparun als ons geweldige team.

Namens het gehele team heel veel dank aan de diverse sponsors want zonder u steun hadden we dit niet kunnen doen!!
Ook een woord van dank aan alle teamleden die deze Roparun tot een goed einde hebben gebracht met een lach en een traan. Ik had me geen beter en gezelliger team kunnen voorstellen als deze!!

Arnold Corstanje
Teamcaptain Fighters Against Cancer

Tijdens deze run werden wij ook gevolgd door fotograaf Marco Hofman. De onderstaande foto’s zijn door Marco gemaakt.
Like ook de Facebookpagina van Marco!