Een bijzondere wens

Stichting Ambulancewens Nederland (www.ambulancewens.nl) is een van de vele goede doelen van de Stichting Roparun. Drie van onze teamleden zijn vrijwilligers bij Ambulancewens. Deze stichting vervuld wensen van terminaal zieke mensen, veelal zijn dit mensen met kanker.
Teamleden Arnold en Ed hadden de afgelopen vier dagen een niet alledaagse wens. Zij reden samen met verpleegkundige Miranda vanuit Belgiƫ naar Portugal om daar een mevrouw naartoe te brengen. De wens van deze mevrouw is overlijden in Portugal. Totaal reden de vrijwilligers 4753 kilometer om deze vrouw veilig naar Portugal te brengen. Een mooi voorbeeld hoe deze beide prachtige doelen samenkomen.
Moe maar voldaan kwamen ze vandaag terug in Rotterdam, waar het kantoor van Ambulancewens is gelegen. Kent u iemand die terminaal ziek is? Wijs ze dan zeker even op deze mooie stichting.
Alle teamleden van Fighters Against Cancer zijn onwijs trots op Arnold en Ed!