Roparunseizoen weer van start

Na een welverdiende vakantie van een aantal weken gaan de Fighters Against Cancer teamleden er weer helemaal voor! Voor de editie van 2018 starten we aanstaande dinsdag met de eerste teambijeenkomst. De afgelopen tijd hebben we ook zeker niet stil gezeten. We hebben de vergunningen voor de collectes in Oud-Beijerland en Vlaardingen al binnen en mogen tijdens de vuurwerkverkoop (28, 29 en 30 december) collecteren bij tuincentrum Staelduinsebos aan de Deltaweg in Vlaardingen. Kom dus gerust uw vuurwerk daar kopen en geef aan de collectant. Ook bezochten teamleden Arnold en Ad een brainstormsessie van de Roparun over de teambijeenkomsten van de Stichting Roparun.

Wij hopen er in 2018 een net zo geslaagde editie van te maken als in 2017. Wij hopen dat we weer op uw steun mogen rekenen! Op de hoogte blijven van de acties e.d.? Bezoek dan regelmatig onze website, maar volg ons zeker ook op Twitter en Facebook!