Sinterklaas en Oud en Nieuw

Zoals ieder jaar is de decembermaand een drukke maand voor ons Roparunteam. December staat vol van de acties voor de Roparun.

Sinterklaas
Ook dit jaar heeft de goedheiligman ons weer hulp beloofd met het ophalen van zoveel mogelijk geld voor het prachtige doel. Voor 30 euro komt de beste man 20 minuten langs om uw kind blij te verassen. De eerste boekingen voor 2 en 3 december staan al gepland. Bij genoeg belangstelling overweegt Sinterklaas ook om 5 december langs de deuren te gaan. Boeken kan door een mail te sturen naar nicky@fightersagainstcancer.nl. Ziet Sinterklaas met zijn Zwarte pieten u op 2, 3 of 5 december?

Oud en Nieuw
Waar we voorheen rond de kerstperiode een drukke periode hadden, verleggen wij deze nu naar Oud en Nieuw. Wij mogen namelijk 3 dagen lang collecteren bij Staelduinsebos tijdens de vuurwerkverkoop aan de Deltaweg in Vlaardingen. Dus bent u op zoek naar mooie vuurpijlen of knalvuurwerk? Kom dan zeker langs bij het ruime vuurwerkassortiment van Staelduinsebos Groenspecialisten en geef wat aan de collectant van Fighters Against Cancer.