Geweldige opbrengst collecteweek Vlaardingen

Het Vlaardingse Roparunteam Fighters Against Cancer heeft een goede collecteweek in de gemeente Vlaardingen achter de rug. Op maandag en dinsdag werd er in de Indische buurt gecollecteerd, op woensdag in de Vettenoordse polder en donderdag en vrijdag in de wijk Ambacht. Zaterdag trokken de teamleden naar winkelcentrum ‘de Loper’ in de Holy. Nadat de collectebussen goed gevuld werden door de Vlaardingers, kon het team beginnen met het tellen van het geld. Toen bleken de bussen gevuld te zijn met maar liefst €2348,85. Ruim 300 euro meer als in 2018.
De Stichting Roparun steunt goede doelen die het leven kankerpatiënten veraangenamen. Op dit moment is de Stichting Roparun bezig met een grootst project; koppelbedden. Met deze bedden kunnen bedden aan elkaar gekoppeld worden waardoor mensen die bedlegerig zijn toch naast hun geliefden kunnen verblijven in hun laatste dagen. Longarts Sander de Hosson schreef er een blog over: https://www.agora.nl/verhalen/koppelbed-blog-sander-de-hosson