Roparunjaar 2020 afgetrapt

Het is al een tijdje stil op de website, maar dat betekend gelukkig niet dat we stil zitten. De inschrijving voor het jaar 2020 is gedaan door teamcaptain Arnold.

Helaas besloten veel teamleden niet meer mee te gaan met de Roparun in 2020, maar voor de meeste van hen hebben we gelukkig al een vervanger kunnen vinden. We zijn nog op zoek naar een loper, fietser, masseur en mensen voor de catering. Wil je mee met de Roparun? Vul dan zeker even het contactformulier in.

De eerste actie is ook al achter de rug. Tijdens de sinterklaasdagen gingen Sinterklaas en Zwarte Piet op huisbezoek en werd er een basisschool in Den Haag bezocht. Hiermee werd een mooi bedrag opgehaald voor ons team. De volgende actie staat al gepland; op 22 maart zal er een spinning marathon plaats vinden in Sportcentrum Polderpoort voor het team. De inschrijving is inmiddels geopend.