De RoPaRun 2023 zit er weer op!

De editie van de RoPaRun 2023 zit er voor team Fighters Against Cancer weer op. Er volgt binnenkort nog een evaluatie met de teamleden en dan kunnen we weer vooruit gaan kijken naar de run van 2024.

De afgelopen editie was een warme editie. Tijdens de start van loper Edwin, zaterdag om 13:15 uur, scheen de zon volop en dat bleef hij gedurende de hele run doen. Tijdens de nachten liep de tempratuur iets terug en was het erg aangenaam. Maandag om 13:18 uur bereikte we de Kop van Zuid waar de tijdsregistratie stopt. Om 14:06 uur mochten we de finishboog op de Coolsingel over. Met een gemiddelde van 11.08 kilometer per uur zaten we niet ver van de opgegeven snelheid van 11.00 kilometer per uur.

Namens het hele team willen wij alle sponsoren bedanken en hopelijk tot volgend jaar!